Çiğ köfte leğenimize ince ince doğradığımız veya rendeleğimiz soğan ve sarımsaklarla birlikte ince köftelik bulguru limonu ve salçaları alıyoruz.
Hepsini birlikte yaklaşık 10 dk yoğuruyoruz. Bu arada isotumuzu yarım çay bardağı suyla ıslıyoruz ve kenarda bekletiyoruz.
Daha sonra rendelediğimiz domatesleri ve ıslattığımız isotuda ilave ederek köftelik bulgurumuz tamamen yumuşayana kadar yoğurmaya devam ediyoruz.
Yumuşayan ve yenme kıvamına gelen bulgura ince kıydığımız maydanozları ve bol yağda pişirdiğimiz yumurtaları da ilave edip fazla ezmeden karıştırıyoruz.
Tuzu yumurtaya ekliyoruz.
İlk denemizde bağımlılık yapacak yedikçe yemek isteyeceğiniz müthiş lezzetli bir köfte mutlaka denemenizi tavsiye ederim ☺️