Kurusoğan ve sarımsağı minik minik yemeklik doğrayalım köfte leğeninin içine koyalım.
Sırayla bulguru baharatı salçayı da ilave edin isotu bir tabak içine alıp azıcık suyla nemlendirelim
Yeşil soğan ve maydanozları ince ince doğrayalım bir tabak içine alıp bekletelim
Yumurtaları bir tabağa kırıp tuzla çırpalım.
Geçelim yoğurma kısmına ilk olarak isotu soğan sarımsağı baharat ve salçayı elimizle ezelim yavaş yavaş bulguru alalım iyice yoğuralım netlikle su kullanmayalım su yerine buz atıp yoğuralım.
İyi yoğrulduğundan emin olunca akışkan yağı iyice ocakta ısıtalım yumurta mızı omlet yapar gibi pişirelim. Yoğurduğumuz köftenin üzerine döküp karıştıralım.