Karabiber, kırmızı toz biber, acılı yada acısız pul biber, isot
1. 5 su kadehi sıcak su
Bütün Kıvamında Ham Köfte Tarifi Nasıl Yapılır?
İlk olarak köftelik bulgurumuzu 1. 5 su kadehi sıcak su ile nemlendiriyoruz ağzı kapalı bir biçimde suyunu tamamen sürükleyene kadar bekliyoruz.
Yalnız dikkat ediyoruz suyu tamamen çekilmiş olucak vıcık bir kıvam olursa çığ köfteniz iyi olmayabilir.
Şişen belirtilerin üzerine kalan malzemelerimizi usulca ilave ederek karıştırıyoruz ve yoğurmaya başlıyoruz. Bir müddet yoğurup tam malzemeler birbirine geçtikten sonra köftelerimizi sıkıp yanlarına yeşilliklerimizle servis ediyoruz. şimdiden herkese afiyet olsun.