Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Kuru Köfte Yağlı Köfte

Kuru Köfte Yağlı Köfte

Etli Çiğköfte Tarifi İçin Malzemeler

  • Miktarınıza göre kısırlık bulgur Ben 10 çay kadehi kullandım
  • 1 büyük kase karmaşık pulbiber
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı beştürlü
  • Tuz
  • Akışkan yağ
  • Nar eksisi
  • 1 tabak robottan geçirilmiş kırmızı et
  • 2 büyük soğan
  • 1 baş sarımsak
  • 1,5 su kadehi sıcak su

Etli Çiğköfte Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Kısırlık bulguru yoğurma kabına alın tuzu ilave edin ve üzerine sıcak şu ilave edip karıştırın. Üzerini kapatın 10 dk kadar dinlensin.
  2. O ara soğanı ve sarımsağı rendeleyin. Eti robottan geçirin.
  3. Bulguru yoğurmaya başlayalım. Salçaları ve pulbiberlerini ilave edin yoğurmaya devam edin, ara ara elinizi ılık su ile nemlendirip yoğurun.
  4. Rendelenmiş soğan ve sarımsağı ilave edin. Azıcık yumuşadıktan sonra eti ilave edin.
  5. En son akışkan yağ ve nar eksisi ilave edin. Ne kadar yoğurursanız o kadar hoş olur . Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın