Agresif yağın içine dökün sonra çiğköftenin üstüne dökün
Etsiz Çiğköfte Tarifi Yapılışı
Kısırlık bulguru yoğurma kabına alın, domates salçası ,biber salçası ve baharatları ilave ederek elinize su alarak yavaş yavaş takribî yarım saat yoğurun.
Arada tadına bakarak ham köftenin pişmişse operasyon tamamdır pişmesine yakın patatesi ilave edin. 5-10 dk daha yoğurun .
Muhteşem ve bütün kıvamında bir ham köftedir et yemeyenler herkes bunu yapabilir azıcık sabır gerekiyor yoğurmak için ama biz alışık olduğumuz için kesintisiz yaparız kesinlikle sınanmalı bir ham köfte .
En son nar ekşisini zeytinyağını koyup onunla da bir 5 dakika daha yoğurun .
En son maydanozla taze soğanın koyun servis yapın ,afiyet Şifa olsun.