Bülbül Yuvası Tatlısı Malzemeler 3 yemek kaşığı yoğurt 250 g tereyağı 1 tatlı kaşığı karbonat 1 yemek kaşığı limon suyu 4 su bardağı un Şerbeti İçin 4 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su 0 1139 4 Aralık 2017 DEVAMI
Hanım Göbeği Tatlısı Malzemeler 700 ml su 500 gr un 6 yumurta 1 kg tozşeker 500 ml su 1 limon 50 gr tereyağı kızartmak için Ayçiçeği yağı Yapılışı Tozşeker, 500 ml su ve limon suyunu 0 963 29 Kasım 2017 DEVAMI
Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Malzemeler 1 adet yumurta, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı yoğurt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çorba kaşığı sirke, 2,5-3 su bardağı un, 1 çay kaşığı tuz, İçi İçin 250 0 1212 14 Ekim 2017 DEVAMI
Dondurmalı Kadayıf Tarifi Malzemeler Kadayıf, Tereyağı, Sıvı yağ. Şerbeti İçin 4 su bardağı su, 4 su bardağı şeker, 1-2 damla limon suyu. Üzeri İçin Antep fıstığı, Maraş Dondurması Yapılışı Kadayıfı ince ince bıçakla doğrayalım. Geniş 0 1437 13 Ekim 2017 DEVAMI
Sütlü Nuriye Tarifi Malzemeler 1 paket (800 gram) hazır baklava yufkası (15 adet) 300 gram tereyağı 2 su bardağı dövülmüş fındık Şerbeti için 2 su bardağı süt 2 su bardağı su 2,5 su bardağı toz 0 1244 6 Ekim 2017 DEVAMI
Kalburabastı Tarifi Malzemeler 1 paket margarin 1 yemek kaşığı tere yağ Yarım çay bardağı zeytin yağ 1 çay bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı toz fındık 2 yemek kaşığı irmik Yarım limon 1 paket karbonat 0 1099 29 Eylül 2017 DEVAMI
Fincanda Kadayıf Tatlısı Malzemeler 500 gram yaş kadayıf, 125 gram tereyağı, 1 çay bardağı sıvı yağı, 1 su bardağı ceviz içi. Şerbeti İçin 3 buçuk su bardağı toz şeker, 3 buçuk su bardağı su, 3-4 0 1131 23 Eylül 2017 DEVAMI
Fıstıklı Şekerpare Malzemeler 250 gr yumuşak tereyağı 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı irmik 2 yumurta 1 çay kaşığı karbonat veya kabartma tozu 4 su bardağı civarı un Toz fıstık Şerbeti 0 2143 21 Eylül 2017 DEVAMI
Üzümlü Dolama Tatlısı Malzemeler Hamuru için 1 çay bardağı yoğurt, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı sirke, 1 tatlı kaşığı margarin, 1 tatlı kaşığı nişasta, 1 paket vanilya şekeri, 0 1355 1 Eylül 2017 DEVAMI
Büzme Baklava Tarifi Malzemeler 1 paket baklavalık yufka. İçi için 300 gram çekilmiş ceviz içi. Üzeri için 200 gram margarin veya tereyağı. 1 çay bardağı sıvı yağ. Şerbeti için 3 buçuk su bardağı toz şeker, 0 1389 1 Eylül 2017 DEVAMI