Aslan Sütü Tatlısı Malzemeler 1 su bardağı tel şehriye 1 yemek kaşığı tereyağı 5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı un 2 su bardağı şeker 1 su bardağı fındık 1 su 0 1348 7 Ekim 2017 DEVAMI
Acıbademli Muhallebi Malzemeler 2 su bardağı süt 4 adet yumurtanın sarısı Badem yağı 25 gram toz jelatin 1 su bardağı toz şeker 3 adet kedidili bisküvi 2 çorba kaşığı kuş üzümü 100 gram sütlü 0 1270 7 Ekim 2017 DEVAMI
Muzlu Krep Tarifi Malzemeler 2 yumurta 1 su b. süt 1 çay b. sıvıyağ 1 çorba k. kakao 3 muz 1 çay b. ceviz 1 çay b.bal veya marmelad(elma) Yapılışı Bir karıştırma kasesinde yumurta,süt,sıvıyağ, kakao 0 999 7 Ekim 2017 DEVAMI
Pavlova Tatlısı Malzemeler 3 adet yumurta 1 çay kaşığı mısır nişastası 1 çay kaşığı sirke 1 tutam tuz 1 paket vanilya Yarım su bardağı şeker 1 paket labne peynir 1 kâse meyve marmelat ya 0 1711 6 Ekim 2017 DEVAMI
Soft Dondurma Tarifi Malzemeler 3 adet yumurta sarısı 200 ml sıvı krema 300 ml süt 80 gram pudra şekeri Dondurma makinesi Yapılışı Öncelikle belirtilen miktarda krema ile sütü ocakta bir tencere içinde ısıtarak başlayın. Kaynamadan 0 1144 6 Ekim 2017 DEVAMI
Sütlü Nuriye Tarifi Malzemeler 1 paket (800 gram) hazır baklava yufkası (15 adet) 300 gram tereyağı 2 su bardağı dövülmüş fındık Şerbeti için 2 su bardağı süt 2 su bardağı su 2,5 su bardağı toz 0 1244 6 Ekim 2017 DEVAMI
Brownili Kesme Puding Malzemeler 2 litre süt 3 yemek kaşığı tereyağı 2,5 bardak un 2,5 bardak şeker 50 gram toz kakao 2 paket vanilya 80 gram bitter çikolata Browni için 3 yemek kaşığı un 2 0 1149 6 Ekim 2017 DEVAMI
Karpuz Kek Tarifi Malzemeler 3 adet yumurta, 1 su bardağı şeker, Yarım su bardağı sıvı yağı, 1 su bardağı ıspanak (küçük bir bağ işinizi görür), 2 paket vanilya (10 gr), 1 paket kabartma tozu (10 0 1378 5 Ekim 2017 DEVAMI
Ekler Kreması Tarifi Malzemeler Kreması İçin 2 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı un, 2 adet yumurta sarısı, 4 yemek kaşığı şeker, 1 paket vanilin (5 gr), 1 paket vanilyalı toz krema veya krem şanti 0 1112 5 Ekim 2017 DEVAMI
İki Malzemeli Kakaolu Dondurma Tarifi Malzemeler 4-5 adet olgun muz, 1,5 yemek kaşığı kakao. Yapılışı Muzları soyup halka halka dilimleyelim. Sonra muzları derin dondurucuda 3-4 saat bekletelim. Süre sonunda muzları rondoya alalım. Muzların üzerine kakaoyu ilave edip 0 1283 5 Ekim 2017 DEVAMI