Hamurunu hazırlamak için öncelikle yumurta ve toz şeker mikser ile iyice köpürene dek çırpılır.
Üstüne benmari usulü eritilen tüm bitter çikolata ve tereyağı ilave edilir.
Hazır hale gelen bu karışıma un, kabartma tozu ve vanilya eklenerek çırpılır.
En son da yarım su bardağı damla çikolata eklenir ve yeniden karıştırılır.
Hazır hale gelen kurabiye hamuru sıkma torbasına eklenir.
Yağlı kağıt serilmiş olan fırın tepsisine aralıklı şekilde sıkılır.
Önceden 175 derecede ısıtılan fırında, yaklaşık 10 dakika kadar pişirilir.
Pişen kurabiyeler fırından çıkarılır ve oda sıcaklığında soğuduktan sonra aralarına nutella sıkarak birbirine kapatılır ve servis yapılır. Afiyet olsun.