1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ ve 1 yumurta ile azar azar un ilave ederek alabildiği kadar unla yoguralım.
Yoğurduğumuz hamuru30 bezeye bölelim, nişasta ile birlikte tabak büyüklüğünde açalaım.
Aralarına nişasta serpelim.
15 bezeyi üst üste koyarak merdane yardımı ile büyütelim.
36-40 cm çapındaki tepsimize yerleştirelim.
Diğer 15 bezeyide aynı şekilde yapalım,bu arada da kekimizi hazırlayalım.
3 yumurta ile 1 su bardağı şekeri iyice çırpalım.
Cevizi, kako ve unla kabartma tozunu eleyerek karıştıralım.
Tepsimizin altına koymak için hazırladığımız birincibaklava hamurunun üzerine dökelim. İkinci 15 bezeyi de aynı şekilde açarak döktüğümüz kek malzemesi üzerine serelim. Tepsiyi karaler halinde keselim.
Kızdırmış olduğumuz margarini kaşık ile tepsinin üzerine dökelim.
Önceden ısınmış orta ısılı fırında kızarana kadar pişirelim.
Hazırladığımız şerbeti ılık tatlısı ılık olarak dökelim. Afiyet olsun.