Eşit bir şekil de kabarması için üzerini tekrardan güzelce düzeltiyoruz.
Önceden ısıtmış olduğumuz 170 derece de ki ısıtılmış fırın da 15 ile 20 dakika kadar kontrollü olarak pişirin.
Kremasını hazır etmek için ise sütü, kakaoyu, toz şekeri, elenmiş unu, buğday nişastasını ve yumurta sarısının hepsini ayrı bir tencereye koyun.
Bütün malzemeleri çırpıcı yardımı ile iyice karıştırdıktan sonra tencereyi ocağın üstüne alarak kısık ateşte 8 ile 10 dakika aralığın da kontrollü sürekli karıştırarak, krema şekline gelene kadar kontrollü pişirmeye devam edin.
Ocağın üstünden aldığımız kremanın içine ise tereyağını ekleyin.
Bir tel çırpıcı yardımı ile sürekli olarak karıştırarak tereyağını eriyerek kremasının tamamen pürüzsüz bir kıvam şekil almasını sağlayın.
Pişen ve yorgunluğu için dinlenmeye bıraktığınız keki kalıbımızdan kontrollü olarak çıkartın.
Bir bıçak yardımı ile ortadan tam ikiye kesiyoruz.
Bir Tabağa aldığımız pasta tabanının üstüne hazırlamış olduğumuz çikolata karışımının yarısını üstüne güzelce sürüyoruz.
Üzerine kestiğimiz diğer kekin katı ile kapatıyoruz.
Son olarak pastanın üstüne ise son kalan kremayı sürdükten sonra buzdolabın da 1 saat kadar dinlendiriyoruz.