1 su bardağına yakın ölçüde dövülmüş Antep fıstığı
2/4 su bardağı ölçüsünde toz şeker
1 çay kaşığına yakın ölçüde toz tarçın
10 adet baklava yufkası
1 su bardağına yakın ölçüde eritilmiş tereyağı
Tatlının üstü için bir miktar pudra şekeri
Yapılışı
1,5 çorba kaşığı gül suyu, 2 su bardağı dövülmüş badem, 1 su bardağına yakın Antep fıstığı, 2/4 su bardağı ölçüsünde toz şeker ve 1 çay kaşığına yakın miktarda toz tarçını bir kap içinde karıştırın.
Baklava yufkalarını 3-4 eşit parçalara keserek bölün.
Bir tavada 1 su bardağı ölçüsüne yakın tereyağını eritin.
Kestiğiniz baklava yufkalarını erittiğiniz tereyağı ile yağlayın.
Her bir yufkanın yan kenarlarına fıstıklı ve bademli karışımdan yayarak paylaştırın.