Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %-0,26
  • ALTIN
    %0,87
  • BIST
    %0,18
Truff Tarifi

Truff Tarifi

Malzemeler

Truff Malzemeleri

  • 1 adet çikolatalı pasta tabanı tercihen iki katlı
  • 1 su bardağı dövülmüş ceviz içi
  • 1 su bardağı bitter çikolatalı sos

Üzeri için

  • Yarım bardak bitter çikolatalı sos
  • Renkli pasta süsleri
  • Bir su bardağı kadar file fındık
  • Bir su bardağı kadar Hindistan cevizi
  • Toz Antep fıstığı
  • Kakao

Yapılışı

İlk olarak pasta tabanımızı ellerimizle parçalayıp, sonrasında rondodan geçirip, toz haline gelmesini sağlıyoruz. Daha sonra karıştırma kabına aktarıyoruz. İçine dövülmüş cevizlerimizi ekliyoruz. Hazırladığımız bitter çikolata sosunu ekleyip, karıştırıyoruz. Kıvamı elimizle şekil verecek hale gelinceye kadar karışımın kıvamını ayarlıyoruz. Sonrasında elimizle ceviz büyüklüğünde parçalar alıp, yuvarlıyoruz. Çikolata sosuna batırıp, Hindistan cevizine buluyoruz. Dilerseniz pastas süslerine küçük çikolatalara da batırıp, servis tepsisine alıyoruz. Truff tatlımız servise hazır, afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın