Bisküvili Muzlu İrmik Tatlısı Malzemeler 1 Su bardağı Fındık 6 Çorba Kaşığı İrmik 2 Paket Kakaolu Bisküvi 2 Adet Muz 1 Litre Süt 1 Tatlı kaşığı Tarçın 1 Su bardağı Toz Şeker 1 Çorba Kaşığı Vanilya 0 1201 25 Ekim 2017 DEVAMI
Havuç Tatlısı Malzemeler 3 Çorba Kaşığı Buğday Nişastası 1 Kg Havuç 1 Su bardağı Toz Şeker 1 Paket Vanilya 1 Su bardağı Yer Fıstığı Kararında Su Üzeri İçin 3 Çorba Kaşığı Hindistan Cevizi 2 0 1532 25 Ekim 2017 DEVAMI
Karışık Kuru Meyve Hoşafı Malzemeler 1 Su bardağı Kuru Erik 1 Su bardağı Kuru Kayısı 1 Su bardağı Kuru Üzüm 4 Su bardağı Su 4 Dal Taze Nane 1 Su bardağı Toz Şeker Yapılışı Meyveleri akşamdan 0 961 25 Ekim 2017 DEVAMI
Kızılcık Marmelatı Malzemeler 1 Kg Kızılcık Yarım Adet Limonun Suyu 1 Kg Toz Şeker Yapılışı Kızılcıkları yarım çay bardağı su ile kısık ateşte karıştırarak yumuşayıncaya kadar pişirin. Ilındıktan sonra kevgirden geçirip tencereye alın. Toz 0 982 24 Ekim 2017 DEVAMI
Zerdeçallı Yoğurtlu Dondurma Malzemeler 1 Kg Şekersiz Krema 1 Litre Süt 1 Su bardağı Süzme Yogurt 2.5 ( 5/2 ) Su bardağı Toz Şeker 8 Adet Yumurta 2 Adet Yumurta Akı 1 Tatlı kaşığı Zerdeçal 0 934 24 Ekim 2017 DEVAMI
Karadutlu Gazoz Malzemeler 1 Litre Gazoz 250 Gr Karadut Yarım Adet Limonun Suyu Yarım Su bardağı Su Kararında Buz Yapılışı Karadutların saplarını temizleyin. Bir tencereye karadutları, limon suyunu, suyu alın ve dutlar yumuşayıncaya kadar 0 1087 23 Ekim 2017 DEVAMI
Malzemeler 1 Avuç Ceviz 1 Paket Krem Şanti 1 Adet Limon Kabuğu Rendesi 1 Adet Muz 1 Paket Petibör Bisküvi 1 Paket Petibör Bisküvi Kakaolu 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Süt 0 1300 23 Ekim 2017 DEVAMI
Elmalı Poğaça Malzemeler 1 Paket Kabartma Tozu 250 Gr Margarin 3 Yemek kaşığı Pudra Şekeri 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Sıvı Yağ 5 Su bardağı Un 1 Yemek kaşığı Yoğurt 1 Adet Yumurta 0 1147 23 Ekim 2017 DEVAMI
Havuçlu Revani Malzemeler 4 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı irmik 1 su bardağı ceviz 1 su bardağı Hindistan cevizi 1 çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket 0 1219 21 Ekim 2017 DEVAMI
Kaymaklı Güllaç Malzemeler 250 Gr Ceviz İçi 250 Gr Kaymak 2 Litre Süt 4 Su bardağı Toz Şeker 16 Adet Yaprak Güllaç Üzeri İçin Kararında Antep Fıstığı, Nar Tanesi 0 1252 20 Ekim 2017 DEVAMI