Malzemeler
Keki İçin
Kreması için
Diğer malzemeler
Yapılışı
Pandispanyası için yumurtayla şekeri yoğurt kıvamına gelene kadar çırpalım. İçine diğer malzemeleri de koyup 26 cm. çapında kelepçeli kalıba boşaltalım. 175 dereceye ısıtılmış fırında pişirelim. Krema malzemelerini karıştırıp pişirelim. Süt reçeline 1 çay bardağı su ekleyip çırpalım. Muzları dilimleyelim. Pişen pandispanyayı ortadan ikiye keselim. Süt reçeliyle ıslatalım. Kremayı alt katın üstüne yayalım. Çikolata serpip muz dilimlerini dizelim. Diğer katı üstüne kapatalım. Krem şantiyle sütü çırpalım. Pastanın üstüne krem şantiyi sürelim. Dolapta en az 4 saat dinlendirelim. Servis sırasında pişmaniyeyle kaplayıp fıstıkla süsleyelim. Afiyet olsun.