Malzemeler
– 9 çorba kaşığı şeker
– 9 çorba kaşığı irmik
– 1 litre süt
– 1 /4 küçük paket margarin (30 gr.)
– 2 çorba kaşığı hindistan cevizi rendesi
– yarım paket vanilya
Yapılışı
Bakır bir tencerede süt ve şeker kaynatılır. İrmik serpilerek karıştırılır.Kaynayıp koyulaşınca ateşten alınır.1 /4 küçük paket margarin ve 1 çorba kaşığı hindistan cevizi rendesi ve vanilya katılıp karıştırılır. Su veya gülsuyu ile ıslatılmış yuvarlak kalıba boşaltılır.Buzdolabında 5- 6 saat veya bir gece bırakılır.Büyük bir tabağa ters çevrilip üzerine hindistan cevizi rendesi serpilir. Not: puding kalıba boşaltılırken arasına tarçınlı ceviz de konabilir. Afiyet olsun.