Malzemeler
Yapılışı
1 paket sade bisküvi ve 1 paket kakaolu bisküviyi, mutfak robotunda un haline getirin.
2 yemek kaşığı oda sıcaklığında margarin ya da tereyağı, un haline gelen bisküvilerin üzerine koyun.
1 çay bardağı süt ve 1 çay bardağı pudra şekerini, bisküvilere ekleyerek yoğurun.
3 yemek kaşığı kakao, 1 çay bardağı çekilmiş ceviz içini malzemelere ekleyin.
1 çay bardağı dala çikolata ve 1 paket vanilyayı da diğer malzemelere ekleyerek yoğurmaya devam edin.
Daha sonra bisküvili karışımdan, küçük parçalar koparıp yuvarlayarak, küçük toplar yapın.
1 su bardağı hindistan cevizini, 1 su bardağı toz antep fıstığını ve 1 su bardağı renkli pasta süsünü ayrı ayrı tabaklara boşaltın.
Yuvarladığınız küçük bisküvi topları, hindisan cevizine, toz antep fıstığına ve renkli pasta süsü üzerinde yuvarlayın.
3 farklı renkte ve çeşitte bisküvi toplarını servis tabağına alın ve buzdolabında yaklaşık 1 saat kadar bekletin.
1 saat sonra, buzdolabından çıkardığınız çikolatalı topları servis edebilirsiniz.