Kreması için un, şeker, kakao ve sütü karıştırıp pişirelim. İçine vanilyayı koyup karıştırıp soğumaya bırakalım. Fırını 180 dereceye ısıtalım. Pandispanya için şeker ve yumurtayı 5 dakika mikserle çırpıp içine eleyerek diğer kuru malzemeleri ekleyelim ve karıştıralım. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip hamuru yayalım. Fırına koyup pişirelim. Hafif soğuyan pandispanyayı boyundan 2 enden 5 parçaya bölelim. Kremayı düzgünce pandispanyanın her yerine yayıp çikolata kaplı fıstığı serpiştirelim. Bir parçayı rulo sarıp erimiş çikolataya batırıp fırın telinin üstüne dizelim. Diğer ruloları da hazırlayıp çikolatanın donmasını bekleyelim. Donan çikolatanın üstüne çilek dilimleri koyup dolapta bir kaç saat dinlendirelim. Afiyet olsun.