Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %-0,28
  • ALTIN
    %-0,42
  • BIST
    %-1,01
Zerdeçallı Glütensiz & Vegan Ekmek

Zerdeçallı Glütensiz & Vegan Ekmek

Zerdeçallı Glütensiz & Vegan Ekmek Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su kadehi organik badem unu
  • 1,5 su kadehi glütensiz un
  • 1 tatlı kaşığı organik psyllium tozu
  • 1 su kadehi içme suyu
  • 1 çay kaşığı Himalaya tuzu
  • 2 yemek kaşığı avokado yağı
  • 1 yemek kaşığı zerdeçal tozu
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu

Üzeri için:

  • Susam, biberiye, haşhaş tohumu

Zerdeçallı Glütensiz & Vegan Ekmek Nasıl Yapılır?

  • Evvel psyllium ile suyu jöle kıvamına gelene kadar çırpın.
  • Kuru malzemeleri de bir yerde harmanlayıp jöle formundaki harçla karıştırın.
  • Küçük yuvarlak biçimler verip tepsiye dizin. üzerine susam, biberiye, haşhaş tohumu serpin.
  • Evvelden 175 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.
  • Çoğalanları buzlukta muhafaza edip, daha sonra ısıtarak da harcayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın