Malzemeler
İç harcı için
Fırını 200 dereceye ayarlayın. Kek için yumurtalar ile şekeri mikserle en az 5 dakika çırpın. Kuru malzemeleri eleyerek ilave edin. Tereyağını ilave edip metal bir kaşık ile karıştırın ve 37 cm x 25 cm miktarlarında yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. Fırında takribî 8 dakika pişirin. Fırından çıkarıp 1 dakika beklettikten sonra 40 cm uzunluğunda yağlı kağıt üzerine ters çevirin ve rulo biçiminde sararak soğumaya vazgeçin. Şeker ve limon suyunu sos tenceresine alıp orta ateşte şeker eriyinceye kadar pişirin. Mangoyu atayıp dilimleyin ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerine şurubu sürerek 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alarak soğumaya vazgeçin. Mascarpone, yoğurt, zencefil şekerlemesi ve vanilyayı mikserle çırpın. Keki düz bir zemine açın ve kremanın 2/3 namı üzerine yayın. Tekerrür rulo biçiminde sarıp servis tabağına aktarın. Kalan kremayı pastanın üzerine yayın. Mango dilimlerini yerleştirip servis yapın.