Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,12
  • EURO
    %0,19
  • ALTIN
    %0,59
  • BIST
    %2,52
Zencefil Şurubu

Zencefil Şurubu

Zencefil Şurubu Tarifi İçin malzemeler

  • 2~3 taze zencefil
  • 1 dilimlenmiş limon
  • 1 tatlı kaşığı bal

Zencefil Şurubu Nasıl Yapılır?

Zencefillerin kabuklarını soyun. İç kısımlarını jülyen doğrayın. Kavanoza aktarıp limon dilimlerini ilave edin. Üzerine bal ilave edin. Kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabına kaldırın. Servis yapmadan evvel, bir çay kadehine karışımdan bir kaşık alın. Üzerine ılık su ilave ederek karıştırıp servis yapın.

Zencefil şurubunu buzdolabında 2-3 ay müddetle muhafaza edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın