Fasulyeleri ayıklayıp arındıktan sonra vasati 3 ’er santim uzunluğunda doğrayın. Fasulyeleri tuz ilave edilmiş kaynar suda 10 dakika haşlayıp süzün.
Tereyağını eritip ince doğranmış soğanları yumuşayana kadar kavurun. Rendelenmiş domatesleri ilave edin.
Suyunu sürükleyene dek pişirin. Domatesler suyunu çekince tuzunu ve karabiberini ilave edin. Birkaç defa karıştırın.
Ayrı bir kasede çatalla hafif çırpılmış yumurtaları ilave edin. Birkaç saniye karıştırdıktan sonra haşlayıp süzdüğünüz fasulyeleri ilave edin. Tavanın kapağını kapatın, ateşi kısın. Fasulyeler suyunu sürükleyene dek pişirin. Sıcak servis yapın.
Sunum teklifi Mısır ekmeği ve ayran ile servis edebilirsiniz.