Margarini yumuşaması için oda ısısında bekletin. Yufkanın birini düz tabana yayın. Bir kaşık kadar margarinle yufkanın her tarafını iyice yağlayın.
Fırını 170 dereceye ayarlayın. Fırın tepsisini yarım kaşık kadar margarinle yağlayın. Kalan margarini eritin. Tel kadayıfın yarısını yufkanın üzerine yayın.
Antep fıstığının yarısını kadayıfın üzerine serpin. Yufkayı rulo biçiminde sıkıca sarın. Değişik yufkayı da kalan malzeme ile hazırlayın. Toz şeker ve suyu tencerede kaynatıp şerbeti hazırlayın.
Ruloları 2 cm kalınlığında dilimleyip dik olarak tepsiye dizin, eritilmiş margarini dolaştırın. Fırında 30 dakika pişirin. Soğuyunca üzerine sıcak şurubu dökün. Antep fıstığı serpip servis yapın.