Her bir yufkayı tezgaha yayıp eritilmiş tereyağı sürün. Yufkayı alttaki kenardan başlayarak derleyin ve yelpaze görünümü almasını sağlayın. Hazırladığınız ilk parçayı kendi etrafında yuvarlayarak bir daire oluşturun. Bu daireyi tepsinin ortasına yerleştirin. Aynı şekilde hazırladığınız diğer parçayı ilk parçanın çevresine dolayın. Bu şekilde tüm yağlanmış yufka parçalarını merkezden etrafa doğru yerleştirerek tepsiyi doldurun. Yufkaların üzerine tarçın serpin ve evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişiltihap.
Kreması için sütü bir tencerede ısıtın ve kaynama noktasına gelince ocaktan alın. Yumurtalar, toz şeker ve vanilya özütünü geniş bir kapta karıştırın. Sıcak sütü yavaşça yumurtalı karışıma ilave ederek çırpın.
Kremayı fırından aldığınız yufkaların üzerine dökün. Tekerrür 180 derece fırına alıp 30 dakika daha pişiltihap. Piştikten sonra üzerine pudra şekeri ve tarçın serpin. Dilimleyerek servis yapın.