Soğan ve kerevizi atayıp 2-3 parçaya kesin. Kemikli eti tencereye alıp 6 kadeh su, soğan, kereviz ve maydanozu ilave edin.
Kısık ateşte kapağı sarih olarak kaynatın. Çorbanın yüzeyinde biriken köpükleri kevgirle alın. Kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Eti bir tabağa alın.
Çorbayı süzgeçten geçirip ayrı bir tencereye alın. Orta ateşte kaynayıncaya kadar pişirin. İrmiği serpip karıştırın.
Tuz ve karabiber ilave edin. Etleri kemiklerinden tel tel ayırın ve çorbaya ilave edin.
Yoğurt, yumurta ve 1 kepçe çorba suyunu bir kasede çırpıp kaynamakta olan çorbaya devamlı karıştırarak ilave edin. 5 dakika daha kaynatıp ateşten alın.
Margarini tavada eritip nane ve kırmızı tozbiberi hafif kavurun. Sıcak çorbanın üzerine dolaştırarak döküp servis yapın. Afiyet olsun.