Evvelden ısıtılmış 170 derece fırında vasati 20-25 dakika kürdan testi yapıp pişirelim.
Pişirdiğimiz keki ılıması için bir kenara alalım.
Ayrı bir kabın içinde kremsantiyi sütle köpürene kadar çırpalım.
İçine hindistan cevizi ve pudra şekerini koyup iyice karıştıralım.
Ilımış olan keke kürdanla delikler açalım ve 1 kadeh soğuk sütü her yerine kaşık ile dökelim.
Hazırladığımız hindistan cevizli harcı kekimizin üzerine döküp denk bir biçimde yayalım.
Cocostar pastanın üzerindeki topları hazırlamış olduğum hindistancevizli karışımından elde ettim yuvarlayıp buzluğa kaldırdım, çikolataya daldırdım. Sizler de bu biçimde ya da değişik bir biçimde süsleyebilirsiniz.
Ganajı yapmak için kremayı bir tencereye alalım kaynama noktasına gelecek kadar ısıtalım.
Isıttığımız kremayı ocaktan alıp içine minik minik doğradığımız sütlü çikolataları koyalım ve çikolatalar eriyene kadar karıştıralım.
Bu çikolatalı ganajı bekletmeden pastanın üzerine dökelim.
Buzdolabında en az üç dört saat ne kadar dinlendirelim.