Krep malzemesini bir kapta çırpın, kek hamurundan daha akışkan bir hamur elde edin. Katıysa ısırgan otunun suyunu, akışkansa azıcık un ilave edebilirsiniz. Yanmaz tabanlı tavada birer kepçe alarak tavanın ortasına usulca akıtın, tavayı sağa sola hafifçe yatırarak hamuru yayın ve orta ateşte ve çok kısa vakit tavada tutarak pişirin. Vakti uzatırsanız kreplerin rengi kahverengi olur. Her bir suratını yarım dakikadan fazla ateşte yakalamayın. Pişen krepleri bir tabağa ikiye kıvırarak koyun.
Önceden blanşe edilmiş ısırgan otunu zeytinyağı ile bir tavada çevirin, yalnızca ısınması yeterli. Krepleri bir servis tabağına alın, içine otu ve peynir parçacıklarını koyup fesleğen sos dolaştırın. Taze kekik ve taze nane serperek servis edin.