Kek için
Şerbet için
Krema için
Fırını 180 dereceye ayarlayın. Yumurta aklarını çırpma kabına alıp tuz ile beraber iyice çırpın. Şeker, vanilya ve tereyağını ilave edip çırpmaya devam edin. Un, kakao ve kabartma tozunu ilave edip spatula ile karıştırın. Son olarak sütü ilave edin. 21 cm x 21 cm miktarlarında yağlı kağıt serili fırın kabına hamuru aktarın ve fırında 45-50 dakika pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya vazgeçin. Krema için krema, pudra şekeri ve vanilyayı mikserle iyice çırpın. Labne peyniri ve yer fıstığı ezmesini ilave edip karıştırın. Kıvamı çok koyu olursa kaşık kaşık süt ilave edebilirsiniz. Soğuyan keki enine ortadan ikiye kesin. Su, şeker ve vanilyayı karıştırıp kekin ilk katını nemlendirin. Kremanın yarısını üzerine yayıp öbür keki üzerine yerleştirin. Üzerine şurup dolaştırıp kremanın yarısını sıvayın. Pastayı dilimlere ayırın. Kalan kremayı yıldız uçlu sıkma torbasına doldurup dilimlerin üzerine sıkın. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.