Yumurta, toz şeker ve vanilyayı bir karıştırma kabına alın. Köpük gibi oluncaya kadar mikser dayanağıyla çırpın. Süt, kabartma tozu ve unu ilave ederek çırpmaya devam edin. Karışımı 18 cm çapında yağlanmış kelepçeli bir kalıba aktarın. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya vazgeçin. İyice soğuduktan sonra kalıptan çıkarın ve enine 3 denk parçaya parçalan.
Kreması için, Kremayı pudra şekeri ile beraber derin bir kaba alın. Mikser dayanağıyla katılaşana kadar çırpın. Yarısını başka bir kaba ayırıp içine doğranmış çilekleri ilave edin. Karıştırıp pasta katlarının arasına sürüp üst üste yerleştirin. En üste ve yanlarına ayırdığınız sade kremadan sürerek pastanın tamamını kaplayın. Soğuması için bir müddet buzdolabında bekletin. Servis yapmadan evvel pastanın tamamını pişmaniye ile kaplayın. Üzerini Frenk üzümü ve böğürtlen ile süsleyin. Dilimleyerek servis yapın.