Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,06
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %1,11
Yengeç Salatası Safarat Mutfağı

Yengeç Salatası Safarat Mutfağı

Yengeç Salatası Safarat Mutfağı Tarifi İçin malzemeler

  • 100 gr dondurulmuş yengeç eti
  • Yarım demet roka
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 göbek salata
  • 1 turp
  • 1 salçalık kırmızı biber
  • 1 salatalık
  • 5 kornişon turşu
  • 1 limon
  • 4 kiraz domates
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı sirke
  • Hardal
  • Toz şeker

Yengeç Salatası Safarat Mutfağı Nasıl Yapılır?

Yengeç etini şeritler halinde doğrayın. Roka ve maydanozu ayıklayın. Göbek salatayı ve kırmızı biberi ince ince doğrayın.
Turp ve salatalığı atayıp şeritler halinde doğrayın. Turşuları boyuna ikiye kesin. Limonun suyunu sıkın.
Hazırladığınız sebzeleri büyük bir salata kasesine alıp karıştırın. Kiraz domateslerle tabağın kenarlarını süsleyin.
Zeytinyağı, limon suyu, sirke, hardal ve tozşekeri karıştırın. Salatanın üzerine yengeç etlerini dizip sosu dolaştırın.

Afiyet olsun.

Pratik, hafif ve lezzetli tarifler için balık yemeklerine göz atabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın