İlk olarak pasta kreması ile başlıyoruz. Unu sütü bir tencereye alıp hoşça karışıyorsunuz sonra ise geriye kalan malzemeleri koyup hepsini karıştırıp ocağın altını açıyorsunuz.
Krema kaynayana kadar karıştırıyorsunuz. Göz göz olduktan sonra kıvamı katılaşana kadar ocakta duruyor.
Sonra ise soğumaya vazgeçiliyor.
Pasta tabanlarını süt ile az nemlendiriyor çilek ve muzu ufak ufak doğuyoruz.
Pasta kreması soğuduktan sonra ilk kata azıcığını döküyoruz.
Sonra çilek ve muzu kremanın üstüne döküyoruz. Aynı operasyonu 2. Katta da uyguluyoruz.
Üçüncü katta krema şanti ’yi 1 kadeh süt ile mikser dayanağı ile çırpıyoruz.
Kıvamı olduktan sonra pastanın tam çevresine sürüyoruz.
Sonra ise benmari usulü çikolatayı eriyoruz pastanın üstünü ziynetliyoruz.