Pandispanya için yumurta ve şekeri 6-7 dk çırpalım.
Sütü ilave edip tekrar çırpalım.
Nişasta, un, kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek ekleyelim ve tekrar çırpalım.
Yağlı kağıt serilmiş kelepçeli kalıbımıza dökelim ve önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 35-40 dk kontrollü bir şekilde pişirelim.
Pandispanya pişerken kremamızı hazırlayayım ve vanilya ile tereyağı hariç tüm malzemeleri tencereye alıp orta ateşte kıvam alıncaya kadar pişirelim.
Sonra vanilya ve tereyağını ilave edip ocağın altını kapatalım.
Mikserle iyice çırpalım.
Kremşanti ve sütü mikserle iyice çırpalım ve dolaba koyalım.
Pandispanya ve kremamız iyice soğuduktan sonra pandispanyamızı ortadan ikiye yada 3 e bölelim isteğinize göre.
İlk parçamızı 3-4 kaşık süt ile ıslatalım ve kremamızdan döküp üzerine muz ve damla çikolataları yerleştirip, kekimizin diğer kısmını da süt ile ıslatıp üzerine koyalım.
Krem şantimizi bir güzel üzerine ve kenarına gelecek şekilde kaplayalım. Bir gece buzdolabında bekletelim ve üzerini istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.
Ben 50 gram bitter çikolatayı benmari usulü eritip kenarlarından döküyorum. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun