Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%-0,10
EURO
%-0,22
ALTIN
%-0,11
BIST
%3,72
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 21.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Meyveli Tatlılar
»
Vişneli Tavuk Göğsü
Facebook
Twitter
Google+
22 Mart 2021
0
380
+
-
Vişneli Tavuk Göğsü
Vişneli Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler
1 kutu kedi dili bisküvi
1 litre süt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su kadehi toz şeker
1 yemek kaşığı margarin
1 yumurta sarısı
1 kutu toz krem şanti
1 kase dondurulmuş ve çekirdeği ayıklanmış vişne
Yarım su kadehi toz şeker
2,5 su kadehi su
2 yemek kaşığı nişasta
1 kutu vanilya
Vişneli Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı
Öncelikle kullanacağınız borcama kedi dillerinin her birini 3 parçaya ayrılıp serin.
Üzerini azıcık sütle nemlendirin.
Daha sonra kreması için krem şanti hariçinde tüm malzemeleri koyup pişirin.
Piştikten 7-8 dk sonra toz şantiye döküp mikserle çırpın.
Kremayı kırdığınız ve sütle nemlendirdiğiniz kedi dillerinin üzerine dökün ve soğumaya vazgeçin.
Vişneleri bir tencereye alın ve üzerine şekeri dökün.
Başka bir kapta nişasta ve suyu karıştırın.
Altını yaktığınız vişnelerin üzerine yavaş yavaş dökerek karıştırın.
Kaynamaya başladıktan sonra altını kaptın vanilya ilave edin.
İlk sıcaklığı çıktıktan sonra kremanın üstüne dökün.
Üzerini dilediğiniz gibi süsleyin.
1 gece dolapta bekletseniz daha iyi olur. Afiyet olsun
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
kolay Vişneli Tavuk Göğsü Tarifi
Vişneli Tavuk Göğsü Tarifi
Vişneli Tavuk Göğsü Tarifi nasıl yapılır
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
İncir Dolması
Önceki Yazı
Pavlova
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı