20 adet kakaolu bisküvi
1 yemek kaşığı tereyağı
2 su kadehi vişne suyu
2 su kadehi süt
1 su kadehi toz şeker
2 yemek kaşığı buğday nişastası
2 yemek kaşığı un
1 su kadehi beyaz çikolata
Bir bölücünün içerisine kakaolu bisküvilerinizi alın ve iyice dağılın.
Tereyağınızı eritin ve toz haline gelen bisküvilerinizin içerisine ilave edip sürüklemeye devam edin.
Servis kaselerinizin tabanına hazırladığınız bisküvileri hisse edin ve bir kaşık ya da kadeh dayanağıyla bastırın.
Tencerenizin içerisine vişne suyu, süt, toz şeker, buğday nişastası ve unu ilave edip karıştırın.
Tencerenizi ocağa alın ve devamlı karıştırarak puding kıvamına getirin.
Pudinginiz pişince ocaktan alın ve beyaz çikolatayı ilave edip eriyene kadar karıştırın.
Ardından hazırladığınız pudingleri hisse edin ve oda sıcaklığına gelene kadar dışarda, ardından buzdolabında soğumaya vazgeçin.
Soğuk servis edin.