Malzemeler
Üzeri için
Suyu bir kaseye alarak toz jelatini serpiştirin ve 10 dakika bekletin. Kremayı mikserle çırpın. Beyaz çikolatayı ilave ederek karıştırın. Sütün yarısını ısıtıp kahve, şeker ve jelatini ilave ederek eriyinceye kadar karıştırın. Ocaktan alıp birkaç dakika soğuttuktan sonra kremaya ilave edin. Vişneleri ilave ederek spatula ile usulca karıştırın. Baton kek kalıbına streç film yayın. Krema karışımını kalıba aktarın. Kedi dili bisküvileri kalan süte daldırıp kremanın üzerine dizin. Derin dondurucuda en az 2 saat bekletin. Üzeri için krema ve pudra şekeri mikserle katılaşıncaya kadar çırpın. Parfeyi kalıptan çıkartarak servis tabağına yerleştirin. Çırptığınız kremayı üzerine sıvayın. Eritilmiş çikolatayı yağlı kağıttan yapılmış külaha doldurup çizgiler biçiminde sıkın. Kavrulmuş file badem serpiştirerek servis yapın.