Basitçe uygulanabilen pasta tarifleri arasında üst sıralarda. Bir tencereye un, toz şeker ve sütü alıp orta ateşte aralıksız karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp hemen vanilyaları ilave edin ve mikserle çırpıp soğutun. Karışımın içine teker teker yumurtaları ilave edin ve iyice çırpın. Köşeli bir kalıba kedidili bisküvileri bir gizeme dizin. Üzerine kremanın yarısını yayın. Tekerrür bir gizeme kedidili bisküvi dizip kalan kremayı üzerine yayın. Üzerini tamamen vişnelerle kaplayıp jöleyi kutudaki tarife göre hazırlayıp vişnelerin üzerine dökün. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Üzerine toz Antep fıstığı serpip servis yapın.
Misafir ağırlarken sunabileceğiniz nefis portakallı ve çikolatalı kedidili pastası sadece bir tık uzağınızda.