Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Vişneli Käsekuchen Alman Cheesecake ’i

Vişneli Käsekuchen Alman Cheesecake ’i

Vişneli Käsekuchen Alman Cheesecake ’i Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 kutu burçak bisküvi
  • 50 gram tereyağ
  • 4 yumurta
  • 1 su kadehi şeker 200ml kadeh
  • 1 kutu vanilyalı puding
  • 1 kutu vanilin
  • 1 kutu kabartma tozu
  • 750 gram süzme yoğurt
  • 100 gram tereyağ
  • 200 gram vişne ben mat vişne kullandım
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1,5 su kadehi su 300ml

Vişneli Käsekuchen Alman Cheesecake ’i Tarifi Yapılışı

  1. Evvel tabanı yapıyorum. Bisküvileri rondodan geçiriyorum.
  2. Erittiğim tereyağını ilave edip iyice karıştırıyorum.
  3. Pişirme kağıdı serdiğim kalıba döküp kadehle taban yapıyorum.
  4. İç yapılışı; yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyorum.
  5. Kalan tüm malzemeyi ilave edip 2 dakika çırpıyorum.
  6. Tabanın üzerine döküp 160 derece evvelden ısınmış fırında bütün 60 dakika pişiriyorum. 1 saatin sonunda fırını kapatıp kapağını açıyorum. O biçimde de 10 dakika bekliyorum.
  7. Sonra tezgaha alıp soğuyan sosumu ekliyorum.
  8. Sos yapılışı; vişneyi rondodan geçiriyorum.
  9. Su hariç tüm sos malzemesini evvel hoşça karıştırıyorum. 1 dakika kadar pişirip usulca suyuna ilave ediyorum.
  10. Kaynadıktan sonra kıvam alıyor.
  11. Kıvam aldığında kapatıp soğuması için kenara alıyorum.
  12. Soğuduktan sonra üzerine döküyorum.Afiyet olsun :

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın