Faalliklerin biri bitip öbürü başlıyor ve ben çoğunu kaçırıyorum artık. Zati aralıksız ziyaretime gelen dostlarım yazdan beri sitemi çok fazla güncelleyemediğimi öğreniyorlar. Bildiğiniz gibi yaz içerisinde bir rahatsızlık geçirmiş ve mutfaktan uzak kalmıştım. Şimdi çok ender yaptığım kek-kurabiye stili şeylerin haricinde yalnızca yemek yapmak için giriyorum mutfağa. O da haftada 1-2 gün ve yaptığım yemekler de her zaman burada yayımlayacağım cinsten olmuyor. Bir vakit daha sanırım böyle gidecek. En geç şubatın ortasında 4 aylık bir izne çıkacağım, gerçi o zaman azıcık daha “ağır :” olacağım ve yeniden mutfakla pek ilgilenemeyeceğim ama blogumu kapatmayı, tamamen vazgeçmeyi istemiyorum. Bazen kolayda olsa yaptığım şeyleri buradan sizlerle paylaşmaya devam edeceğim inşallah.
Şimdi zamanı gelen faallik “En tatlı armağanlar”, öğreniyorsunuz bu faallik dalgası Ayşe tarafından başlatıldı ve çok hoş bir biçimde devam ediyor. Bu sanırım 4. faallik ben ancak tutabiliyorum. Konut sahibi ise yaptıkları ve resimleri ile hepimizi kendisine hayran vazgeçen sevgili Burçin. Ben ona basitlikler dileyerek reelinde bu faallik için hazırlamadığım ama sonradan “neden olmasın” diye düşünüp azıcık süsleyerek fotoğrafladığım brovniler. Tarif Oktay ustaya ait, içi ıslak hoş bir brovni ama ne yazık ki hala Eti bu işi benden daha iyi yapıyor.
Vişneli Brovni
Malzemeler:
Hazırlanması: