Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,18
EURO
%-0,62
ALTIN
%1,50
BIST
%1,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 23.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Karışık Tatlı Tarifleri
»
Vişneli Bademli Franjipan Tart
Facebook
Twitter
Google+
9 Ekim 2021
0
142
+
-
Vişneli Bademli Franjipan Tart
Tarifin Öyküsü
Vişneli Bademli Franjipan Tart Tarifi İçin Malzemeler
300 gram un
175 gram soğuk tereyağ
75 gram toz şeker
1 yumurta hafif çırpılmış
Bir çimdik tuz
1/2 yarım çay kadehi soğuk su gerekirse
200 gram çekilmiş kabuksuz badem
2 yumurta
2/3 su kadehi şeker
60-70 gram tereyağı oda sıcaklığında
Franjipan üzerine
1-1, 5 su kadehi vişne
Vişneli Bademli Franjipan Tart Tarifi Yapılışı
Bademler sıcak suda bekletilip kabukları ceddilir.
Soğuk küp doğranmış tereyağı, değişik malzemelerle robotta çok az karıştırılıp kırıntılı bir hamur hazırlanır.
Hamur poşete koyulup buzdolabında 30 dakika dinlendirilir.
Dinlenmiş hamur, yağlı kağıt serilmiş mini fırın tepsisine veya büyük boy turta kalıbına elle dağılır.
190 dereceli fırında, alt-üst ayarda ve 2. Seviyede 20 dakika pişirilir.
Bademler rondoda çekilir.
Çekilmiş olan bademler oda sıcaklığında tereyağı, yumurta, şekerle yoğrulup soğumuş olan tart hamurunun üstüne dağılır ,en üste vişneler dizilir.
190 dereceli fırında 30 dakika pişirilir, alt üst ayarda ve 2. Seviyede.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
hazırlanışı
kolay Vişneli Bademli (Franjipan) Tart Tarifi
Vişneli Bademli (Franjipan) Tart Tarifi
Vişneli Bademli (Franjipan) Tart Tarifi nasıl yapılır
yemek tarifi
yemek tarifleri
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Elmalı Turta
Önceki Yazı
Elmalı Turta
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı