Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Vişne Soslu Tart

Vişne Soslu Tart

Vişne Soslu Tart Tarifi İçin Malzemeler

  • 200 gram tereyağ
  • 90 gram esmer şeker
  • 2 yumurta sarısı
  • 1 vanilya
  • Bir tutam tuz
  • 500 ml süt
  • 6 yumurta sarısı
  • 2 kaşık tepeleme un
  • 2 kaşık tepeleme nişasta
  • 1 kahve fincanı şeker
  • 1 adet vanilya
  • 2 koli krem şanti
  • 1 su kadehi vişne
  • 2 kaşık silme nişasta
  • 2 kaşık toz şeker

Vişne Soslu Tart Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Krema için krem şanti hariç tüm malzemeleri tencereye alıp karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
  2. Düz bir servis tabağına alıp üzerine streç film sürükleyip dolaba alın.
  3. Ayrı bir yerde krem şantiyi soğuk süt ile hazırlayın.
  4. Yaptığınız muhallebiye ilave edip ikisini beraber çırpın.Sıkma torbasına alın tart hamurunu yumuşak ele yapışmayacak bir biçimde yapıp yağlanmış kalıplara cevizden azıcık büyük parçalar alıp hafif bastırarak yayın
  5. Üzerini çatal daldırın kabarmasını önleyecektir.
  6. Hafif pembeleşince çıkarın iyice soğuduktan sonra dikkatlice kalıplardan çıkarın.
  7. Krema sıkıp vişne sosu dökünanekdot

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın