Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %0,08
  • ALTIN
    %0,05
  • BIST
    %-0,25
Ustasından San Sebastian Cheesecake

Ustasından San Sebastian Cheesecake

Ustasından San Sebastian Cheesecake Tarifi İçin malzemeler

  • 1,5 su kadehi labne peyniri 
  • 2,5 su kadehi krem peynir
  • 2 su kadehi krema 
  • 1 su kadehi toz şeker
  • 6 adet yumurta

Tabanı için:

  • 2 kutu sade bisküvi 
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 adet yağlı kağıt

Ustasından San Sebastian Cheesecake Nasıl Yapılır?

  • Labne, krem peynir, krema, şeker ve yumurtaları bir kapta iyice karıştırın. Tüm bisküvileri ezerek eritilmiş tereyağı ile beraber homojen bir kıvam alana kadar yoğurun.
  • Yağlı kağıt serdiğiniz kelepçeli kek kalıbına bisküvileri döşeyin ve üzerine hazırladığınız karışımı yayın.
  • Kekinizi evvelden ısıtılmış 170 derece fırında 22 dakika pişirin.
  • Fırından çıkardığınız kekinizi 1 saat müddetle oda sıcaklığında dinlendirin ve sonrasında bir gün müddetle buzdolabında bekletin. Daha sonra dilimleyerek servis yapın.

San Sebastian Cheesecake Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?

  • Kullanacağınız labne peynirin suyu kesinlikle süzülmüş olsun. Krem peynir yerine, sürülebilir beyaz peynir de kullanabilirsiniz.
  • Cheesecake’e aroma katmak için, içerisine rendelenmiş portakal veya limon kabuğu ilave edebilirsiniz.
  • Tarife başlarken, tüm malzemelerin oda sıcaklığında olmasına itina gösterin.

1 Porsiyon San Sebastian Cheesecake Kaç Kalori?

  • San sebastian cheesecake’in tam hali, takribî 500 kaloridir. Orta ebatlarda kesilmiş bir dilimi ise 150 kaloridir.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın