Bir kabın içinde yumurta ve şekeri iyice köpük olana kadar çırpın. Süt ve akışkan yağı ilave edip azıcık daha çırpın.
Kuru malzemeleri elek dayanağı ile akışkan karışıma ilave edip çırpma teli ile karıştırın. Büyük boy borcamı yağlayıp, kek harcını dökün.
Evvelde ısıtılmış 170 derece fırında kürdan testi yapıp, pak çıkana kadar pişirin. Keki iyice soğuyana kadar bekletin.
Sosu için zorunlu olan tam malzemeleri bir kabın içine koyup iyice karıştırın Sosu pişmiyor soğumuş olan keki minik kareler halin de kesin, toplam 24 kare olacak. İster kare ister üçgen dilim yapabilirsiniz.
Geniş bir tabağa bol hindistan cevizi koyun. Kekin her bir karesini her tarafı sosa bulanacak biçim de 1-2 kez çevirerek sosa bulayın.
Yada bir kepçe ile sosa bulayabilirsiniz. Yeniden kekin her tarafı bulanacak biçim de hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alın. Azıcık dinlendirdikten sonra servis yapın. Afiyet şifa olsun.