Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Truf

Truf

Truf Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 koli petibör bisküvi
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 yemek kaşığı tereyağı yada margarin
  • 1,5 çay kadehi süt
  • 3-4 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 1 dolu yemek kaşığı sürülebilir çikolata
  • 200 gram çikolata
  • Toz antepfıstığı

Truf Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak bisküvileri robotta inceltelim.
  2. Sonra bisküvilerin üzerine kakaoyu, hindistan cevizini ,sütü ,erittiğimiz tereyağını ,sürülebilir çikolatayı ilave ederek yoğuralım.
  3. Kıvamı sert olursa süt ilave ederek dengeleyebilirsiniz.
  4. Daha sonra istediğiniz biçimi verebilirsiniz. Ben silindir biçimi verdim.
  5. 200 gram çikolatayı benmari usulü eritin.
  6. Hazırladığımız çikolata toplarını çikolataya daldırıp yağlı kağıda koyunuz .
  7. Son olarak buzdolabına koyunuz üzeri donunca servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın