Şeker ve yumurtayı uygunca köpürtene dek çırpıyoruz.
Köpük kıvamına gelen karışıma un, kabartma tozu, vanilya ek edip bir spatula yardımıyla daha alçak üstteki yapacak şekilde elimizle karıştırıyoruz.
Yağlanmış dikdörtgen borcamın içine döküyoruz.
180° fırında üstüne kızarana dek pişiriyoruz.
Sütlü sosu için süt, şeker ve kremayı bir kapta karıştırıyoruz. (pişirmiyoruz)
Pişen kekin birincil sıcağı çıktıktan sonra çatal yardımıyla delikler açıyoruz.
Hazırlamış olduğumuz sütlü sosu üstüne döküyoruz ve 3-4 saat dinlendiriyoruz.
Arzuya tarafından(biz karamelli sos seviyoruz) hazır soslardan ya da tarifine kadar hazır karamel sosuyla üzerini dilediğimiz gibi süsleyip servis edebilirsiniz.♨️sağlık durumu olsun ♨️.