Kek hamuru için
Keki nemlendirmek için
Üzeri için
Yumurtalar ve şekeri hamur yoğurma kabına alıp mikserle 10 dakika çırpın. Un, pirinç unu, kakao, margarin, süt, kabartma tozu ve vanilyayı yumurtalı karışıma ilave edip muntazam bir hamur elde edinceye kadar çırpmaya devam edin.
Hamuru 22 cm çapında yağlanmış kelepçeli iki kalıba paylaştırın. Kalıpları evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 35-40 dakika pişirin.
Filtre kahveyi sıcak suya ilave edip karıştırarak eritin. Kırmızı şarap ve kahve likörünü ilave edip karıştırın. Kremayı çukur bir kaba alıp iki misli kabarıp katılaşana kadar çırpın. Labne peyniri ve 2 çorba kaşığı kahveli karışımı ilave edip tahta kaşıkla karıştırın.
Fırından çıkardığınız kekleri kalıplardan çıkarın ve enine iki denk dilime kesin. Dilimlerin üzerlerini kahveli karışımla nemlendirin. Muzları ceddip dilimleyin. Kek dilimlerinin aralarına krema ve muz dilimlerini yerleştirerek üst üste dizin. Kalan krema ile kekin tüm yüzeyini kaplayın. File bademleri pastanın üzerlerine ve kenarlarına rastgele serpiştirin. Buzdolabında 20 dakika bekletip dilimliyerek servis yapın.