Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,09
  • EURO
    %0,97
  • ALTIN
    %-3,14
  • BIST
    %1,15
Thai Usulü Kızarmış Muz

Thai Usulü Kızarmış Muz

Thai Usulü Kızarmış Muz Tarifi İçin malzemeler

  • 2 muz
  • 4 baklavalık yufka
  • 4 yemek kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 5-6 çilek
  • 4 yemek kaşığı yaban mersini
  • 4 yaprak nane
  • 2 top vanilyalı dondurma

Kızartmak için:

  • Ayçiçek yağı

Thai Usulü Kızarmış Muz Nasıl Yapılır?

  • Muzları parmak büyüklüğünde doğrayın. Baklava yufkalarını el büyüklüğünde parçalar olacak biçimde kesin. Muzları yufkalara yerleştirin, üzerine çok az bal ve tarçın serptikten sonra sigara böreği gibi sarın. Hazırlanan muzlu yufkaları agresif yağda kızartın.
  • Servis tabağına alınan muzların yanına çilek ve yaban mersini koyun, yanında kakaolu dondurma ile servis yapın.
  • Pratik kızarmış muz tarifine göz atmayı unutmayın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın