Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %0,24
  • ALTIN
    %1,03
  • BIST
    %-0,19
Tereyağlı Ve Hardal Soslu Enginar

Tereyağlı Ve Hardal Soslu Enginar

Tereyağlı Ve Hardal Soslu Enginar Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 4 yapraklı enginar tercihen İzmir enginarı

Sos için

  • 100 gr tereyağı
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı hardal
  • 1 yemek kaşığı hardal tohumu püresi
  • 1 yemek kaşığı krema

Tereyağlı Ve Hardal Soslu Enginar Nasıl Yapılır?

  • Arınılmış enginarları buğuda yarım saat haşlayın. Sosu için sarımsakları ceddip havanda ezin. Tereyağını tavada eritip köpürtün.
  • Ayrı bir kapta hardal, hardal tohumu püresi, sarımsak püresi ve kremayı iyice karıştırın. Haşlanmış enginarların yapraklarını tek tek ayırın. Sosla beraber servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın