Öncelikle 2yumurtayı, 1 çay bardağı şekeri ve 1 paket şekerli vanilini köpürene dek çırpalım.
Köpürdükten sonra 1 nehir bardağı sütü ,1 çay bardağı akıcı yağı ,2 çay bardağı unu, 2 yemek yemek kaşığı kakao ve 1 paket kabartma tozunu tekrardan çırpıyoruz .
Daha Sonra kaplarımıza hazırladığımız harcı döküyoruz, dilerseniz kapların üst kısmına tablet çikolata damla çikolata koyabilirsiniz hazırladığımız sufleleri tencereye yerleştiriyoruz .
Fincanların yarısına gelecek dek kaynar su koyuyoruz tencerede 3 dakika kapağı açık bir şekilde pişiriyoruz.
3 dakika daha sonra tencerenin kapağını kapatıp 7 dakika pişiriyoruz yalnız kaplarınızın ısıya dirençli olması gerekiyor