İlk evvel genişçe bir tencerede suyumuzu kaynamaya vazgeçelim.
Suyun yüksekliğini ayarlamak için sufle kaplarınızı tencereye yerleştirip hakimiyet edebilirsiniz.
Daha sonra uygun bir kapta yumurta şeker köpürene kadar çırpılır.
Ardından evvel akışkan sonra toz malzemeler elenerek ilave edilip tekerrür çırpılır.
Sufle kaseleri margarinle yağlanır.
Sufle kaseniz yoksa kahve fincanı da kullanabilirsiniz.
Kaseler yağlandıktan sonra kek hamuru kaselerin yarısına gelecek biçimde paylaştırılır.
Benim kaselerimin ebadı ufak olduğu için 8 adet filan çıktı.
Kek harcını paylaştırdıktan sonra her kasenin ortalarına 2 parça bitter çikolata yerleştirilip kaynamakta olan tencereye yerleştirilir.
Ben tencerenin kapağını pak bir bezle sardım keklere dokunmayacak biçimde kapattım.Bez olmazsa kapak buğulaşıp suyu keklerin üzerine damlar sizde tencerenizin kapağını bezle sarın derim☺️
10- 15 dakika pişirdikten sonra üzerine pudra şekeri serpip ahududu ile süsleyerek sıcak olarak servis yapabilirsiniz☺️