Öncelikle merhablaar❤️❤️ ilk olarak yumurta ve şekeri beş dakika kadar iyice köpürüp şekerler eriyinceye kadar çırpıcı ile çırpıyoruz.
Sonra sıvıları ekleyip çırpıyoruz. En son un kabartma tozu ve vanilini katıp çırpıyoruz. Unu kontrollü şekilde kaşık kaşık katalım. Kıvamı pasta hamurundan sıvı ve akışkan olacak.
Harcımız bittikten sonra tereyağı ile sufle kaselerimizi yanlarına kadar yağlayalım. Harçları kaselerim yarısına gelecek kadar paylaştıralım.
Paket çikolata varsa iki parça halinde içine koyalım kahvaltılık çikolata varsa iki tatlı kaşığı kadar içine koyalım.
Sonra genişçe bir tencereye yerleştirelim ve tencerenin içine kaselerin yarısına gelecek şekilde sıcak su ekleyip altını açalım.
Tencerenin üstüne pamuklu bir bez örtüp kapağını öyle kapatalım. Buharı çeksin diye. Kaynamaya başlayınca altını kısalım.
Tam kısık olmadan 5-7 dakika kaynatalım. Kapağı hiç açmayalım. Kabaracaktır zaten. 7. Dakikadan sonra kabarmış ve üstü hazır kekler gibi yumuşak olmuşsa ve ufaktan çatlamışsa kapatalım ve üzerine pudra şekeri serpip servis yapalım🥰 afiyet olsun.