Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,03
EURO
%-0,11
ALTIN
%-0,38
BIST
%-1,33
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 29.04.2025
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Balık ve Deniz Ürünleri
»
Tencerede Sebzeli Palamut
Facebook
Twitter
Google+
25 Kasım 2022
0
50
+
-
Tencerede Sebzeli Palamut
Tencerede Sebzeli Palamut Tarifi İçin Malzemeler
1 adet palamut
4 adet patates
3 adet soğan
3 adet biber Acı ya da tatlı farketmez
1/2 maydanoz
Sıvıyağ
Kırmızı toz biber
Tuz 1 tatlı kaşığı
Tencerede Sebzeli Palamut Tarifi Nasıl Yapılır?
Palamutları karnı yukarda kalacak biçimde tek atakta keselim.
Suda bekletip süzdürelim ve tuzlayalım o kenarda beklesin.
Patateslerin kabuklarını ceddip çok kalın olmayacak biçimde dilimleyelim.
Dilimlediğimiz patatesleri 3 yemek kaşığı akışkan yağ,tuz ve kırmızı toz biberler ile harmanlayalım ve tenceremize dizelim.
Soğanların kabuklarını da atayalım,millete millete kesip patatesin üzerine döşeyelim.
Soğanların üzerine de süzdüğümüz palamutları dizelim.
Biberleri yıkayıp ince ince doğrayalım onu da palamutlarımızın üzerine dizelim.
Yıkayıp suyunu aldığımız maydanozu da ince ince doğrayıp üzerlerine döşeyelim.
Kapağı kapalı orta ateşte 20 dakika pişirelim.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
İlginizi Çekebilir
Hamsi Tava
Fırında Levrek Tarifi
Güveçte Levrek
Önceki Yazı
Salça Soslu Fırın Palamut
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Hamsi Tava
Fırında Levrek Tarifi
Fırında Kaya Levreği
Fırında Balık (Herkes Nasıl Yaptığınızı Soracak)
Mücver Tadında Somon Köfte
Nefis Sardalya Kızartması
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Yorumlara Kapalıdır
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı